місія Reconstruction

В госпіталі вперше відбулась американсько-українська місія Reconstruction

28 квітня стартувала американсько-украінська місія Reconstruction. Вперше вона відбувається в нашому госпіталі!  Провідними фахівцями з реконструктивно-пластичної хірургії обличчя було проведено огляд десяти пацієнтів.

Наступного дня разом з українськими щелепно-лицевими хірургами кафедри хірургічної та ортопедичної стоматології ФПДО ЛНМУ ім.Д.Галицького та відділення хірургії голови та шиї госпіталю було успішно зроблено пʼять операцій, підготовка до яких тривала близько трьох місяців.

Триватиме місія до 3 травня завдяки американській медичній організації Leap Global Misions, благодійному фонду “Християнська медична асоціація України” та фонду Razom for Ukraine.

Такі заходи несуть дуже важливе значення для лікування та реабілітації наших героїв, надають можливості вітчизняним спеціалістам навчитись сучасним  хірургічним методикам у надання якісної медичної допомоги і насамперед це кропітка командна робота.

Відповідальний за місію для військових ЗСУ доцент кафедри хірургічної та ортопедичної стоматології ФПДО ЛНМУ ім.Д.Галицького,щелепно-лицевий хірург ЛОГВВіР ім.Ю.Липи Вовк Володимир Юрійович.

Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького – ЛНМУ 

Кафедра хірургічної та ортопедичної стоматології – ФПДО

Шукати

+